Stopover Hong Kong


Van Ledeberg naar Hong Kong in 20 uur. Zover zijn we al. De vlucht was… tja, wat we er van verwacht hadden. Vermoeiend! Maar we zijn er geraakt. De kindjes hebben slechts vier uurtjes geslapen in het vliegtuig, zijn in de taxi 10 minuutjes ingedommeld om dan weer vier uur nodig te hebben om in slaap te geraken. Wij dus ook geweldig frisjes!

Het werd net donker toen we de stad binnenreden, maar zo kregen we een prettige eerste indruk van Hong Kong, een gonzende stad vol neonverlichting! Alle smaak en het Kyoto-akkoord geheel voorbij. Blingbling-town!

Verder baby’s op straat gespot met de iPad op schoot, leuke retro ‘RGB’-taxi’s, veel pink en gold van Hello Kitty’s tot zwaaiende kittens (Ada uiteraard in haar nopjes), zwaluwnestjes voor de ‘goesting’ en veel andere exotisch gedroogde waren en ze hebben hier wel drie verschillende soorten geldbiljetten. Hong Kong belooft veel en vooral té te zijn. Laat maar komen!

Dit bericht is geplaatst in hong kong. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Stopover Hong Kong

 1. Erika&Jurgen schreef:

  Goe bezig ! De weireld ligt aan jullie voeten :)
  Jaloerske groetjes !

 2. Nachtergaele Jacques schreef:

  En hoe lukt het met de slaaprituelen… ? de kinderen moe omstreeks 19.00 h onze tijd, dus jullie tijd = 02.00 h in het midden van de nacht…. ? Of lukt het dan toch… ? Het moet een korte eerste dag geweest zijn bij aankomst…. Dikke kus … en geen kip eten… :-)

 3. Hans Faelens schreef:

  Goeie reis, Marlies!

 4. polet karel schreef:

  hallo marlies en danny ik ga jullie zeker volgen want zowel in hong kong en nu nog maar pas nieuw zeeland(terug van 20 december- na een reis van 7 weken door NZ) ben ik reeds geweest en ik ben echt verbaasd van jullie reisdoel want noch HK noch NZ zijn bestemmingen voor kinderen het meeste wat er in NZ te zien is is natuur maar daar moet je natuurlijk wel veel moeite voor doen bvb dag of meerdaagse wandelingen , moeilijk ( met kinderen) te bereiken locaties……….kort gezegd ik ga de oude zagevent niet uithangen jullie gaan het wel oplossen

  prettige reis en ik volg jullie

  karel

 5. nicole schreef:

  dag dany & co

  Niet meer live afscheid knn nemen. Hopelijk smaakten de (laatste Belgische Brusselse) frietjes vorige week zonder aardbeimilkshake (pfuwhg!).

  Geniet van deze time-out van de dagelijkse ratrace, een unieke periode, samen met jullie viertjes qualitytime in een fantastisch decor aan een deugddoend ritme, genoeg voor een mega system reboot! ;o)

  Ik volg van hieruit mee en pik zo wat relaxed vibes mee.

  Warme groeten

  data-;o)-Nicole
  ps: knappe blog, lùùv de kiwi illustratie

 6. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!

Geef een reactie