Stilletjes

20120417-203959.jpg

Gisteren reden we van Kaikoura terug richting Christchurch. Genietend van een lekker zonnetje, een heerlijk landschap en smakelijke herfstkleuren… voor de laatste keer. We stopten aan een verlaten strandje om wat te badderen en rond te fladderen… voor de laatste keer. Daar worden we wat stilletjes van!

Stilletjesaan tijd dus om in te pakken. De eerste valies staat klaar. Nog twee valiezen, nog twee nachtjes…

20120417-204025.jpg

Dit bericht is geplaatst in canterbury, new zealand, southern island. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Stilletjes

 1. Mies schreef:

  Ik word er zelf stil van maar tegelijk ben ik gelukkig dat jullie iets meegemaakt hebben dat zo intens was dat het jullie levenslang zal
  bijblijven. Een kiwi-expeditie om te koesteren, ook voor ons door de memorabele foto’s en het heerlijk verslag erbij.
  Ik duim voor jullie terugreis terwijl ik zelf op weg ben naar Salamanca.
  We zien elkaar volgende week. Kus

 2. Cecile Noël en Nathalie schreef:

  Dag Allemaal
  Wij bedanken jullie voor de mooie foto’s en de verslagen, wij hebben ook een stukje mee kunnen genieten van jullie fantastische reis ,en wensen jullie ook een goede terugreis toe ,onze valiezen staan ook klaar richting Turkije naar Lara vertrek 18 april ,en hopen jullie binnenkort te zien in Ledeberg en welkom thuis.Dikke kus van ons drie.

 3. LooLoo schreef:

  En wij gaan vrijdag vooral veel kabaal maken als we jullie opnieuw in Ledeberg mogen verwelkomen! Geniet van jullie laatste dagen, have a safe trip home en tot vrijdag (lang geleden dat we dat hebben kunnen zeggen :)! Dikke zoenen van Odette, Hannes en mijzelve

 4. Karen schreef:

  … en een valieske vol herinneringen! Wij duimen voor een vlotte terugreis – tot gauw!
  groeten,
  Karen en co

Geef een reactie